Sjung med Pettson och Findus

Startar om

4 Augusti, 2024 14:00 - 14:45

Lomma Dansrotunda

Strandvägen 120

040-41 25 25

En fartfylld och rolig föreställning fylld med sång och musik tillsammans med Sven Hedman och Malin Sternbrink.

När Sven kommer in med den gula hatten ser alla att det verkligen är Pettson som kommer. Under sina över 30 år med Pettson har Sven gjort över 2500 föreställningar och skrivit mer än 70 sånger, och dessa är stommen i föreställningarna.

Malin Sternbrink är med sin musikalitet och sitt levande kroppsspråk ett perfekt komplement som en fartfylld och sprallig Findus. Tillsammans har de tidigare turnerat med När Findus var liten och försvann som musikteater. Hon är sedan många år aktiv i Romeo&Julia-kören

Det är en verklig familjeföreställning, där det brukar vara nästan lika många vuxna som barn i publiken. De tar publiken med storm, både stora och små får vara med och sjunga mest hela tiden. Det är härligt att se alla skratta tillsammans och sjunga av hjärtats lust till Sven Nordqvists välkända och älskade berättelser. Alla verkar gilla Pettson.

Vårt kafé är öppet innan och under föreställningen, likaså vårt stora mjukisdjurlotteri. Det blir även andra aktiviteter i samband med föreställningen och kanske även ett besök av vår egen Teatermus Folke.