Lomma Hantverksmässa

1 – 2 juni mellan 11.00 – 16.00

Är du en av våra utställare?

Upplev den magnifika vårkänslan på årets stora hantverksmässa, arrangerad av Lomma Folketshusförening! Denna spektakulära evenemangshelg äger rum i den idylliska miljön av Folkets Park och Dansrotundan. Med c:a 60-70 entusiastiska utställare och besökare från när och fjärran, blir denna hantverksmässa ett absolut måste för alla som älskar kreativitet och handgjorda skatter.

Ge dig själv chansen att lysa som utställare på denna glittrande hantverksmässa för året. Anmäl ditt intresse redan idag för att säkra din plats bland våra talangfulla utställare! Vi har förenklat anmälningsprocessen genom att samarbeta med bokamarknad.se, vilket gör det smidigt och enkelt att bli en del av detta spännande evenemang.

Missa inte chansen att delta i en av vårens mest pulserande händelser! Anmäl dig nu och låt ditt hantverk lysa i rampljuset på Lomma Folketshusförenings hantverksmässa.

Deltagaravgifter

Dansrotundan
Plats (240*60cm) 1100:-
(bord och stol ingår)

Utomhus
3×3 meter 800:-
6×3 meter 1600:-
9×3 meter 2400:-

EL 220V 10A 300:-

I avgiften ingår fikabiljetter till en utställare

Instruktioner för utställare

Från och med i år har vi valt att använda oss av bokningssystemet ”BokaMarknad.se” för att ta emot våra bokningar vilket kommer att förenkla vår administration och förenkla det för er som utställare.

När ni väl är registrerade som utställare kan ni även söka övriga marknader smidigt och lätt och detta helt avgiftsfritt.

Har du inget konto följ denna instruktion

1. Om du INTE har ett användarkonto Klicka här – Skapa ett konto som utställare. Om du behöver hjälp, tryck på knappen ”Visa Hjälp”

2. Fyll i formuläret med dina uppgifter uppifrån och ner. (Det finns instruktioner/tips till höger om varje fält) 
OM du har missat att fylla i ett obligatoriskt fält eller fyllt i felaktigt går det inte att spara. De fälten kommer då skina i en röd ram. 
Kontrollera uppifrån och ner om något fält är färgat och korrigera. 
GLÖM ej att spara genom att klicka på knappen “Spara” längst ner i formuläret.

3. Sedan söker du fram evenemanget du vill boka en eller flera platser på, Klicka på knappen BOKA och följ formuläret. Du hittar även hantverksmässan via denna länk

Du som redan har ett användarkonto på bokamarknad.se sedan tidigare.

Gå till www.bokamarknad.se

1. Klicka på knappen ”LOGGA IN” längst upp till höger på sidan och skriv in det användarnamn (din mailadress) och lösenord du valde när du skapade ditt användarkonto
2. Klicka på ”Boka Marknad” 
3. Ange namnet på evenemanget du vill boka i sökfältet och klicka på den gröna knappen ”SÖK”
4. Klicka på ”Boka” och följ instruktionerna. Du hittar även hantverksmässan via denna länk

Behöver du support?
Klicka på den gröna symbolen som finns längs ned till höger på alla sidor i guiden och be om support. 

Hjärtligt välkommen till Lomma Hantverksmässa – vi ser fram emot att se er!