Välkommen till Makerspace, den sprudlande mötesplatsen för kreativitet och skapande på Folket Hus! Varje måndag mellan kl. 16.30 och 19.30 öppnar vi våra dörrar och bjuder in dig till en värld av inspiration och gemenskap.

I vår lokal, belägen på gaveln av huset, är du fri att utforska dina kreativa idéer och låta skaparglädjen flöda fritt. Hos oss behövs ingen föranmälan, och det kostar ingenting att delta – förutom eventuellt vid kurser där en liten avgift kan förekomma. Vi finns alltid här, redo att erbjuda hjälp och stöd när du behöver det.

Makerspace är mer än bara en plats för skapande – det är ett projekt som syftar till att berika kulturaktiviteterna på Folkets Hus och främja samarbete med andra kulturföreningar. Det är en plats för lärande, gemenskap och integration, där du kan lappa, laga, inspireras, återbruka och lära dig nya färdigheter.

Vår verksamhet är dynamisk och anpassar sig efter de som deltar. Här kan du utveckla din idé eller helt enkelt skapa för skapandets skull – oavsett om det handlar om att sy, virka, renovera cyklar eller utforska elektronik och programmering. Vi ser fram emot att även kunna erbjuda ett digitalt center där teknikentusiaster kan experimentera och utforska.

Vår Makerspace startade sin verksamhet i juli 2021 av Nancy Ressaissi och sedan dess har vi välkomnat både unga och gamla. Hos oss delas verktyg, kunskap och erfarenheter, och vi ser fram emot att även få dela dem med dig. Kom och vara en del av vår fantastiska gemenskap!

Vill du veta mer kontakta Anki Persson på 0705-115 680 eller via anki.persson@lommafolketshus.se

Sidan uppdaterad 2024-02-04