Välkommen till Makerspace, mötesplatsen i Folket Hus för skapande verksamhet. Vi har öppet måndagar kl. 16.30 – 19.30. Vi finns i lokalen på gaveln på huset. Kom  till oss med kreativa idéer och skaparglädje. Ingen föranmälan behövs, och det kostar ingenting. Men det kan hända att om vi har en kurs så kan vi ta ut en liten kostnad. Här finns alltid någon från föreningen som hjälp och stöd.

Vår idé med Makerspace-projektet är att öka kulturaktiviteterna i Folkets Hus och att samarbeta med andra kulturföreningar. Det är också ett stöd till utbildning, gemenskap och integrering. Hittills har det handlat om att lappa, laga, få inspiration, träffa andra, återbruk, lära något nytt. Men detta är bara början. Verksamheten växer, formas och förändras efter de personer som deltar.

Hit kommer du för att utveckla din idé eller helt enkelt skapa något för skapandets skull. Det kan handla om allt från att sy och virka till cykelrenovering samt elektronik och programmering. Vi ser t.ex. framför oss ett digitalt center där man kan pyssla med teknik.

Föreningens Makerspace startade sin verksamhet den 2 juli, 2021.

Alla är välkomna, ung som gammal. Här delas verktyg, kunskap och erfarenhet med varandra.

Öppettider
Måndagar för mer info kontakta Anki

Adress
Lomma Folkets Hus, Strandvägen 120, Lomma

Vill du veta mer?
Kontakta: Anki, tel. 0705 115680

Sidan uppdaterad 2023-01-27