Bli eventare

Bli en del av Lomma Folkets Hus: Upplev kulturen bakom kulisserna!

Vill du vara en del av något större? Älskar du att vara involverad i spännande kulturella evenemang? Då är du precis den vi letar efter!

Lomma Folkets Hus är inte bara en plats för kulturella upplevelser, det är en gemenskap av passionerade individer som brinner för att skapa minnesvärda stunder för vårt samhälle. Vi är en oberoende ideell förening som drivs av engagemang och kärlek till kultur.

Vi söker ständigt efter nya eventare – personer som vill bidra till att göra våra evenemang ännu mer minnesvärda och magiska. Som eventare kommer du att få chansen att arbeta bakom kulisserna, samarbeta med likasinnade och vara en del av varje steg i processen – från planering till genomförande.

Vad innebär det att vara en eventare hos oss?

Som eventare hos Lomma Folkets Hus kommer du att få:

  • Erfarenhet och kunskap
    Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom evenemangsplanering, kommer du att få värdefull erfarenhet och kunskap genom att arbeta med oss. Vi tror på att lära genom att göra och kommer att stödja din personliga och professionella utveckling.
  • Gemenskap och vänskap
    Att vara en del av Lomma Folkets Hus är som att vara en del av en stor familj. Du kommer att träffa nya människor, skapa vänskapsband och dela fantastiska upplevelser tillsammans.
  • Ersättning
    Som eventare hos Lomma Folkets Hus erbjuder vi en liten ersättning för ditt arbete. Även om det inte är jämförbart med ett vanligt jobb, ser vi det som ett sätt att uppskatta ditt engagemang och din tid.

Hur kan du bli en eventare hos oss?

Om du vill veta mer vad det innebär och hur det funkar är du välkommen att kontakta oss.
Skicka ett mail till Lotta som är ansvarig för eventare.
Lotta.larsson@lommafolketshus.se