Peders Antikrally

Plats: Lomma Folkets Hus
Pris: 180:-

26 Februari, 2024 19:00 - 21:00

Peder Lamm är känd för sin förmåga att göra gamla föremål och deras historia både intressanta och engagerande, vare sig det är på TV eller i verkliga livet. Med en imponerande bakgrund inom konstvetenskap, historia och bebyggelsehistoria från Stockholms universitet, samt erfarenhet från Auktionshuset Bukowskis och andra auktionsfirmor som Nordén Auktioner, Livrustkammaren och Crafoord Auktioner, har Peder etablerat sig som en auktoritet inom området.

Nu har du chansen att uppleva Peder Lamm live på Lomma Folkets Hus, där han kommer att berätta om antikviteter och värdera de föremål som deltagarna tar med sig. Varje föremål bär på en unik historia, och med Peders konsthistoriska kunskap tar han åhörarna med på en kulturell resa fylld av spännande berättelser och humoristiska anekdoter som kastar ljus över traditioner och skapar många skratt.

Så leta igenom dina egna föremål, de som du är nyfiken på och vill veta mer om, och se fram emot en härlig kväll med Peder Lamm där du får upptäcka de fascinerande historierna bakom dina egna skatter.