Lomma Hantverksmässa

Startar om

1 Juni, 2024 11:00 - 16:00

Lomma Dansrotunda

Strandvägen 120

040-41 25 25

Det är återigen den tid på året när skickliga hantverkare samlas för att visa upp sina imponerande konstverk. Allt från konstnärlig borstbindning och skickligt arbete med cement och silver till den robusta världen av smideskonst och läcker karamellförsäljning kommer att lysa upp både Folkets Park och Dansrotundan.

Oavsett om du vandrar genom parkens grönskande områden eller utforskar de kreativa utställningarna inomhus, kommer du stöta på en överflöd av fascinerande och vackra hantverk. Varje monter bär på unika färdigheter och kreativitet, vilket gör hela evenemanget till en färgsprakande utställning av mästerligt utfört handarbete.

För de som behöver en paus från konstnärliga upplevelser erbjuder vårt kafé en avkopplande miljö. Varför inte unna dig själv en fika i parken och njuta av atmosfären och konversationerna omkring dig? Det är en perfekt möjlighet att reflektera över de skatter som skapas av dessa skickliga hantverkare.

Sist men inte minst, glädjande nog, är entrén till mässan helt fri. Detta innebär att du har möjlighet att utforska den konstnärliga världen av hantverk utan några inträdeskostnader. Så slå dig ner, njut av skönheten i handarbetet och låt dig inspireras av det fantastiska utbudet av hantverk som denna mässa har att erbjuda.

Väster om Folkets Park finns fri parkeringsmöjlighet och tar du dig hit med kollektivtrafiken heter hållplatsen Storgatan.

Klicka här för vägbeskrivning