Midsommar i Parken

Plats: Lomma Folkets Park

21 Juni, 2024 11:00 - 15:00

Klockan slår 11.00, och solens strålar dansar över den frodiga grönskan i Lomma Folkets Park. En doft av blommor och sommarlig glädje ligger i luften när vi börjar klä midsommarstången med färgsprakande blommor. Med skratt och glädje reser vi stången och låter den stå stolt mot den klarblå himlen.

Klockan 13.00 börjar festligheterna på riktigt. Musiker fyller luften med glada toner medan lekledare entusiastiskt guidar oss genom dans och lek kring midsommarstången. Det är som om själva naturen är med och dansar med oss, och varje steg är en hyllning till sommaren.

Vårt mysiga kafé öppnar sina dörrar, där ni kan avnjuta en och annan läckerhet. Men varför inte ta med er en fylld fikakorg och slå er ner i det gröna gräset? Parken är en oas av lugn och skönhet där ni kan njuta av goda stunder med nära och kära.

Under hela vårt firande kan ni delta i det stora mjukisdjurlotteriet och kasta er utmanande krok i den spännande fiskdammen. Parken är fylld av skratt och glädje, och överallt hör man ljudet av spel och lek som skapar en atmosfär av ren sommarmagi.

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till Lomma Folkets Park för att fira midsommar tillsammans med oss. En dag fylld av solsken, skratt och gemenskap väntar, och vi ser fram emot att dela denna underbara sommardag med er!