100 ÅR AV HITS – En fartfylld musikalisk tidsresa

Startar om

7 September, 2024 19:00 - 22:00

Lomma Dansrotunda

Strandvägen 120

040-41 25 25

Välkommen till en kväll fylld av glädje, nostalgi och fantastisk musik! “100 Års Hits” är showen som tar dig med på en oförglömlig resa genom tidernas största svenska hits från 1924 till 2024. Om du älskar att sjunga med i välkända melodier, dansa till rytmer från olika decennier och uppleva musikens magi på nära håll, då är detta ett måste!

Efter att ha gjort succé på Victoriateatern i Malmö med kväll efter kväll av fullsatta hus och en extatisk publik, tar vi nu denna hyllade show till Lomma! Missa inte chansen att vara med när stämningen och musiken fyller rummet med energi och glädje.

Kvällens kapellmästare och ciceroner, Kristoffer Jonzon och Pontus Stenkvist, är inga främlingar på scenen. Dessa två av Skånes mest eftertraktade trubadurer och underhållare har en enastående förmåga att få varje publik att känna sig som en del av showen. De är inte bara mästare på att spela alla låtar som någonsin skrivits (nästan alla i alla fall), utan också på att skapa en atmosfär där ingen kan sitta still.

Så vad kan du förvänta dig av “100 Års Hits”? Förbered dig på en kväll där du får höra allt från gamla godingar som får dig att minnas tillbaka till barndomens somrar, till moderna hits som får hela rummet att gunga. Vi lovar en fartfylld och interaktiv upplevelse där du kan önska dina favoritlåtar och sjunga med i de bästa svenska hitsen genom tiderna. Och det bästa av allt? Varje show är unik, eftersom vi alltid anpassar oss efter publikens önskemål och stämning.

Detta är mer än bara en konsert – det är en fest, en hyllning till musiken och en kväll du sent kommer att glömma. Ta med vänner och familj, eller kom själv och bli en del av den musikaliska gemenskapen. Tillsammans kommer vi att skapa minnen och ha en fantastisk tid.

Detta är en picknickföreställning, vilket innebär att du som gäst tar med dig egen mat och dryck. Du kan njuta av din medhavda picknick under föreställningen.